mobilweb 2010.11.02. 13:29

geocaching.hu

 Talán még nincs túl hideg egy jó túrázáshoz.Ha pedig túrázás, akkor miért ne dobjuk fel egy kis geoláda kereséssel?A geoláda keresés jó kiegészítése lehet egy túrázásnak, adhat egy elérendő célt hozzá, egy olyan feladatot aminek teljesítése után már bátran hátra lehet dőlni a közeli kocsma egyik székén.

Az előrelátóak már jóelőre letöltik a ládákat POI-ként, betöltik a navigációs programjukba, elolvassák a kommenteket, megnézik a fotókat stb. Akinek viszont a természet, adatkapcsolattal ellátott részén jut eszébe a ládakeresés, azok bátran használhatják az alábbi oldalt: 

wap.geocaching.hu

 

Ez egy WAP-ra optimalizált oldal, aminek nagy előnye, hogy könnyen átlátható és kevés adatforgalmat generál. Hátránya, hogy kicsit béna a tagolása és megjelennek benne bizonyos html utasítások. Nem lehet letölteni a koordinátákat, nekem még vágólapra sem mentette. 

                        

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meg kell még említeni  wap.geocaching.com oldalt is.Ezen számos, a magyar oldalon is megtalálható láda szerepel, angol nyelvű útmutatóval és Google Maps hivatkozással. Azonban érdemes odafigyelni, mert a láda nevek van amikor nem azt a ládát jelentik a .com oldalon, mint a .hu-n. Például a képeken is bemutatott GCRAMH a magyar oldalon a Rám szakadékhoz irányít, a külföldin azonban ugyanez Las Vegas közelébe irányítana minket.

süti beállítások módosítása