mobilweb 2010.11.05. 19:50

SZTAKI szótár

  Mindig is bírtam a Sztaki szótár készítőinek kommunikációját.Ez a szuperlaza stílus amivel az újdonságaikat hirdetik nekem már önálló blogként is bejönne, hát még így, hogy nagyon jó kis szolgáltatásokról szólnak.

Legújabb fejlesztésük ráadásul még profilba is illik, így ki tarthatna vissza attól, hogy írjak róla egy bejegyzést? Jöjjön akkor a kötelező link, majd hajtás után a többi infó:

 

szotar.sztaki.hu/m/

 


Néhány hónapja már megjelent az iPhone változat, de ezt nem tudtam tesztelni. Ha valaki próbálta kérem ossza meg az élményeit!A mostani változat azonban már platformfüggetlen, így elvileg mindenhol jól mutat.Mondjuk az én böngészőmön egy kicsit össze vannak csúszva a dolgok, de a funkcionalitásban ez szerencsére nem okoz problémát.A szótárat nem design-olták túl, ami nem is baj, mert így alacsony adatforgalom mellett egy könnyen kezelhető szótárat kaptunk. Kicsit zavaró, hogy hiába nyomunk entert a gépelés végén, nem kezdi el a keresést, hanem még rá kell nyomnunk a gombra is. Ha pedig rögtön a gombra nyomnánk, akkor is kétszer kell megnyomni, hogy induljon.Szerencsére a srácok gondoltak azokra is, akik nem blogokban próbálnak okoskodni, meglátásainkat közölhetjük is velük a "vélemény" gombra kattintva. Itt a kategóriákban megint sziporkáznak, de ez már csak hab a tortán.

 

süti beállítások módosítása